Penthouse i Marbella

Information om penthouse i Marbella

Med alt den ballade der har været om Marbella er det på sin plads at skrive om status eller “current events”. Der sker en del i Marbella for tiden, men alligevel sker der ikke så meget…

For det første er Marbella udnævnt som sorteper i Malaya-sagen om korruption på borgmestergangen, og den daværende borgmester Jesus Gil undslap kun med nød og næppe myndighederne, indtil hans død for nogle år tilbage. Herefter faldt korthuset, og alle de trofaste svende måtte en tur i brummen.

Nu er Marbellas administration lammet af frygt. Der er ingen som vil godkende noget, uden Junta de Andalucia har sagt ok for det. Går man galt i byen, ender man jo hurtigt på “vand og brød” lyder tesen til at være. Hellere gøre ingenting end at ryge i brummen for et dumt fejltrin.

.

Hvad betyder det egentlig for det at bo i byen?

Klimaet er jo stadig det samme. Priserne er stadig lave, selvom de naturligvis er steget de sidste år. Golfbanerne er stadig skønne. De kriminelle husérer stadig på livet løs. Alle de flotte biler kører stadig rundt i gaderne.

Alle byggefirmaer lider

Uden ibrugtagningstilladelserne kan det være svært at skrive skøder, og få de sidste penge ind. Byggebranchens folk mangler arbejde. Sælgerne sælger ikke så meget. Costa del Sol har i mange år væreet drevet af byggebranchen, og uden denne drivkraft er der væsentligt færre penge mellem hænderne på folk.

Mange andre lider sammen med dem

Restauranterne kan ikke finde kunder nok. Tøjbutikkerne brænder inde med mere tøj end hidtil.

Alt det været sagt, så er livskvaliteten på Costa del Sol stadig i top. Solen skinner, og der er mange skønne boliger til salg!

%d bloggers like this: